Oei, even radio stilte! Geen post, geen podcast en geen gedichtje! Wat is er aan de hand?

Mijn leven staat op het moment een beetje op zijn kop. Nog 5 dagen en ik sta voor het eerst in mijn leven op een podium. En niet zomaar een podium, nee vraag me niet hoe… Maar ik sta in het DeLaMar Theater. Wat een ervaring, wat een spanning en wat een weg was het om mijzelf daar op voor te bereiden.

WAS???

Het is nog steeds een behoorlijke onderneming. Elke dag ben ik mijzelf aan het voorbereiden. Het ene moment ben ik vooral bezig met het verhaaltje oefenen, het andere moment ben ik aan het schrijven om mijzelf moet in te praten en op alle momenten dat ik over heb ben ik aan het sporten, eten of rusten. Even geen praatjes, even geen verplichtingen of to-do lijstjes…. Nope, even de focus 100% op wat er komen gaat…

Dat betekend niet dat ik niet meer terug kom, ik vind het opnemen van podcasts extreem tof om te doen. En zoals je ziet vind ik mijn weg al weer terug om iets online te gooien over de weg die ik bewandel, dus dit gaat zoieso doorlopen!

Tot snel, en alvast bedankt voor het wachten!!

Leave a Reply

nl_NLNederlands