Uncategorized

DER ZEITGEIST

Mijn hoofd is het soms niet eens met mijn hart, maar mijn hart is hoe dan ook de leidraad! Het innerlijk weten, het gevoel of simpelweg mijn morele kompas is datgene wat de richting bepaald. Het engeltje / duiveltje, innerlijke kind of trauma’s uit het verleden zijn omarmt en maken deel uit van wie ik ben. De angst, onzekerheid en twijfels die ik heb over het pad dat ik bewandel wegen niet af tegen de mooie momenten. Hoe hard ik soms ook tegen de muur aan ren!

De vrijheid, het gevoel van acceptatie voor wie ik ben, waar ik voor sta en wat ik doe is fenomenaal!

Ik ben mijzelf, PUNT. Ik spreek mijzelf eindelijk uit tegen iets waar ik het zooooo niet mee eens ben. Het feit dat ik voor mijn gevoel eindelijk mijn masker af zet en de kans pak om mijn verhaal te delen voelt als een nieuw begin. Een begin dat een kleine 10 jaar geleden in werking werd gezet. Een nieuw tijdperk dat begon toen ik voor het eerst in het vliegtuig stapte om te ontsnappen aan het systeem waarin ik zat opgesloten. Al mijn hele leven volg ik mijn gevoel, al mijn hele leven spreek ik me uit en schop ik daarmee andere tegen de schenen.

Het is niet mijn bedoeling om andere te kwetsen of om mijzelf als een slachtoffer te profileren. Het is mijn bedoeling dat er balletjes beginnen te rollen. Het is tijd dat we inzien dat we allemaal mensen zijn. Stuk voor stuk mensen, stuk voor stuk een eigen rol om te spelen met eigen interesses, eigenschappen en persoonskenmerken….

Mens zijn en je potentie benutten begint bij zelfwaardering, zelfliefde en of simpelweg zelfkennis… Het is dan ook uitermate belangrijk dat we naast de fundering, ook voldoende emotionele intelligentie is om de geleerde kennis ook daadwerkelijk in te zetten… Het is mijn verhaal, mijn missie en mijn leven dat ik hier aan wijdt….

Het is misselijkmakend dat vandaag de dag de gehoorzame, volgzame mens beloond wordt en elke vorm van authenticiteit bestraft. Elke vorm van eigenheid gesloopt en elke vorm van kritiek geridiculiseerd! Toch houd mij dat niet tegen, ik spreek me uit… CALL ME THE SACRIFICIAL LAMB! Noem mij gek, dwaas of achtergesteld…

Ik kies het pad van liefde… ONGEACHT de consequenties…

Leave a Reply

nl_NLNederlands