Een hele goedemorgen, en wat fijn dat je er weer bent! Mijn teksten zijn niks waard, zonder dat ze gelezen worden. Dus bij deze, wederom BEDANKT!

Een nieuwe dag…
Mijn ogen openen. Voor de 2e keer. Eerder deze ochtend werd ik al eens gewekt door de biologische klok. Na een korte blik op mijn horloge besloot ik nogmaals mijn ogen te sluiten. Het was 6 uur, een mooie tijd. Toch bleef ik liggen. En niet zonder rede. De omgeving voelde koel. Geen klammig bed. Geen overwelmende hitte. Het was een waar genot om nogmaals mijn ogen te sluiten. Mijn omgeving, gekoeld door airco. Mijn oude bed, in het ouderlijk huis. Even ben ik weer de kleine jongen, even terug in het huis waar ik ben opgegroeid. Niet op de vlucht, nog steeds in controle. Een vrijwillige keuze, het lot in eigen hand. 

De situatie nu
Oh wat is het een genot om wakker te worden in een koele omgeving. De overwelmende hitte die mij brein heeft geteisterd, heeft nu geen effect. De energie die door de warmte uit mij werd getrokken, is nu nog steeds aanwezig. Mijn productiviteit, maximaal. Het was een goede keuze. Mijn huisje verlaten, om de koelte van het ouderlijk huis op te zoeken. Soms moet je het leven gewoon beïnvloeden. Soms is het nodig om je eigen situatie te verbeteren zodat jij jezelf meer kan focussen op hetgeen jij wilt bereiken. Jij kan het leven niet veranderen. Alleen hoe jij er mee omgaat! 

De vooruitgang
de website is als mij kindje, elke kleine verandering voelt als grootse vooruitgang. Een simpele link die is toegevoegd. Een klik die herleid wordt. Simpelweg bezig zijn met je eigen toekomst, het is een machtig gevoel. Toch ben ik me bewust dat ik maar wat aan kloot. Voor mijn gevoel ziet het er allemaal prima uit! Is prima voldoende? Neem ik genoegen met prima? NEE! Het is een begin. En zoals alles in het leven zal het beter worden naarmate ik er meer tijd aan besteed. Lees jij dit, en heb jij een ideetje voor me? Of ken je een persoon die me erbij kan helpen. Ik sta open voor al het advies, voor alle hulp en ideetjes! Contact me!

Elke dag is een kans op vooruitgang, elke dag een mogelijkheid om beter te zijn dan de dag daarvoor. Alleen is maar alleen. Hulp vragen is krachtig! De ervaring van andere kan het proces versnellen. Echter, onafhankelijk zijn is het startpunt. Neem ook jouw lot in eigen handen, en start vandaag!

De wereld is een schaakbord dag-en nachtgeblokt waarop het lot de mensen scheef en recht verschuift, schaak zet en eind’lijk mat en ze één voor één weer in het kistje legt.

Omar Khayyám
Perzisch wiskundige, astronoom, filosoof, schrijver en dichter 1048-1123

Leave a Reply

nl_NLNederlands