Een hele goedemorgen, en wat fijn dat je er weer bent! Mijn teksten zijn niks waard, zonder dat ze gelezen worden. Dus bij deze, BEDANKT!

Een nieuwe dag…
De eerste week als site-eigenaar komt bijna aan het einde. Al met al ben ik best tevreden over het resultaat. Er moet nog een hoop gebeuren, maar zoals alles in het leven… stapje voor stapje! De ene voet voor de andere. En vooral niet te veel hooi op mijn vork nemen. Helemaal niet vandaag, het is zondag!

De planning
Zoals altijd begin ik de dag, met mijn vaste routine. Aangezien ik die gister al heb beschreven, ga ik dat vandaag niet nog een keer doen. Ben je benieuwd, en is dit je eerste post, het staat beschreven in dag 4 – De dagstart. Maar goed, ik dwaal af, terug naar de planning. Alles is net even iets anders vandaag. Normaal ben ik helemaal alleen en doe ik precies de dingen die ik wil doen, voor mijzelf! Echter, vandaag ben ik wakker geworden naast Laura. Een hele leuke dame, die alweer een tijdje in mijn leven is. Geef ik nou toe? Of doe ik nog steeds wat ik wil, omdat ik bij haar wil zijn als ze wakker wordt? Anyway, mijn routine, is mijn routine. Toch pas ik me enigszins aan. Normaliter zou ik pas rond een uurtje of 10-11 beginnen aan mijn ontbijt, om vervolgens een uurtje later te gaan sporten. Nu is mijn maagje al gevuld en mijn tas gepakt. De sportschool opent om 9.00, en ik, ik zal er niet veel later naar binnen lopen. 

De vooruitgang
De website staat even op pauze, de verhaaltjes spelen zich grotendeels af in mijn hoofd. Alle ervaringen die ik opdoe, sla ik op om later op papier te zetten. Even tijd voor ontspanning. Even tijd voor vertier. Echt stil staat het nooit, want zelfs nu, zelfs als ik gezelschap heb blijf ik door ploeteren. Geen tijd voor stilstand! Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik het een en ander op papier zet. Of in dit geval, middels mijn toetsen op het scherm laat verschijnen. Al is het maar een klein stukje tekst over de vooruitgang van mijn site, een klein kijkje in mijn gedachte, een stukje tekst. Dan heb ik voor mijn gevoel mijn taak gedaan. Er komen nog genoeg dagen aan, nog genoeg kansen. Het leven is geen sprint, maar een marathon. Alles wat ik vandaag niet kan doen, doe ik morgen. En alles wat morgen niet gedaan kan worden, doe ik de dag daarna! Stapje voor stapje, dag voor dag. 

Een boog breekt als hij te sterk gespannen wordt.

Plutarchus
Griekse historiograaf en filosoof 46 – 120 n.C.

Leave a Reply

nl_NLNederlands