Een hele goedemorgen, en wat fijn dat je er weer bent! Mijn teksten zijn niks waard, zonder dat ze gelezen worden. Dus bij deze, BEDANKT!

Een nieuwe dag
Een man met een missie! Het bouwen van deze website. Het bouwen van mijn droom. Het volgen van mijn gevoel. Het is een uitdaging. Geen nieuwe, geen eerste keer! het is namelijk de derde website die ik start. De vijfde poging op een nieuw leven. Toch is het de eerste keer dat ik weet wat ik doe. De eerste keer met een bepaald doel voor ogen. De eerste keer, waarvan ik weet dat ik niet vlucht, stop, of opgeef! Ik doe het voor een mooiere wereld. En dat is een doel, te groot om voor te vluchten. Te belangrijk om mee te stoppen. Een deel van mij, waardoor ik niet KAN opgeven!

wat is het doel?
Een eigen bedrijf. Een bepaalde boodschap naar buiten uitdragen. Mensen informeren, adviseren en vooral ook amuseren. Een mooiere wereld. Mensen die doen wat ze leuk vinden, wat goed voor hun is. Een wereld waarin iedereen in zichzelf gelooft, en vertrouwd in zijn/haar kunnen.

Wie eens zonder noodzaak opgeeft waar volhouden geboden is, zal nooit iets tot een goed einde brengen.

Mencius 372-289 V.C.

zelfvertrouwen is key!
Opgeven als het moeilijk word, vluchten bij tegenstand. Die tijd is voorbij. Het doel is groter dan mijzelf. Opgeven kan simpelweg niet meer. Ik voel me verbonden met de wereld waarop ik leef, de mensen met wie ik deze wereld deel en de problemen die er spelen. We moeten het samen doen. Maar het begint bij jezelf! Elke dag is een stap vooruit. Fouten zijn lessen, en lessen zijn leerzaam! Help de wereld, begin bij jezelf!

Leave a Reply

nl_NLNederlands